Skip to content

Over > Suiker vandaag

Suiker vandaag

Gezondheid is een belangrijk thema voor Iscal, niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor de consumenten van de suiker die wij produceren.

Informatie en transparantie

Hoewel wij het grootste deel van onze suiker in België en de buurlanden leveren, kan hij helemaal aan de andere kant van de wereld terechtkomen zodra hij in de producten van onze klanten is verwerkt.

Gelukkig legt Europa zeer strenge wetten op wat de ingrediënten van elk voedingsmiddel betreft. Op die manier kan elke consument geïnformeerd worden over wat hij eet en vrij kiezen of wat hij wil eten goed is.

Overdaad schaadt altijd

Voor suiker geldt net zoals voor alle andere voeding dat te veel van eenzelfde voedingsmiddel consumeren geen positieve invloed kan hebben op het menselijk lichaam. Suiker staat bovenaan in de voedselpiramide, bij de producten waarvoor de behoefte en dus de tolerantie het laagst zijn; een teveel aan suiker kan op lange termijn een impact hebben op de consument.

Wilt u meer weten over gezonde voeding? Neem dan een kijkje op de website van de Belgische federale regering: www.gezondbelgie.be/nl

Wenst u nieuws over Iscal te ontvangen?

Nieuwsgierig naar Iscal Sugar en onze nieuwsberichten?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang een overzicht van onze activiteiten.

Newsletter NL

Made with love by Cherry Pulp