Skip to content

MVO > Onze gemeenschap

Onze gemeenschap

Verzamelen, delen en leren. Met deze sleutelwoorden in het achterhoofd benadert Iscal al zijn samenwerkingen.

Werknemers

Intern ligt onze focus op onze teams, ons personeel. Onze medewerkers zijn de mensen die het meest betrokken zijn bij al onze beslissingen en zij staan dan ook centraal bij elke beslissing en blijven altijd onze prioriteit.

Wij hechten dan ook enorm veel belang aan de veiligheid op onze site, om het welzijn van ieder van hen te waarborgen. Opleiding is ook een groot deel van ons dagelijks leven. Deze twee aandachtspunten worden samengebracht tijdens de dag van de veiligheid waarop alle medewerkers een dag lang het werk laten voor wat het is en verschillende veiligheidsgerelateerde activiteiten volgen.

Ons extern beleid is ook geworteld in onze interne kracht, aangezien onze acties allemaal het resultaat zijn van suggesties van onze medewerkers, tijdens of buiten workshops voor co-creatie waar iedereen de kans krijgt betrokken te zijn bij het leven van onze onderneming.

Verzamelen, delen en leren.

Met deze sleutelwoorden in het achterhoofd benadert Iscal al zijn samenwerkingen. Wie steunen we en waarom?

Met onze verschillende sites in Henegouwen steunen en sponsoren wij diverse projecten die onze langdurige sociale, culturele en sportieve betrokkenheid bij de regio weerspiegelen.

  • Sponsoring van de jeugdploegen van voetbalclub Pays-Blanc d’Antoing
  • Samenwerking met de voedselbank van Doornik
  • Bezoek aan de industrie: onze deuren staan open, zodat we onze kennis met iedereen, van klein tot groot, kunnen delen.

Sluit uw project aan bij onze filosofie?

Heeft u een vraag over onze manier van samenwerken of een project dat aansluit bij onze filosofie en waarden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail

Wenst u nieuws over Iscal te ontvangen?

Nieuwsgierig naar Iscal Sugar en onze nieuwsberichten?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang een overzicht van onze activiteiten.

Newsletter NL

Made with love by Cherry Pulp