Skip to content

Bietensuikers

Kristalsuiker is het belangrijkste product van Iscal en elk jaar produceren we er ongeveer 200.000 ton van door meer dan een miljoen ton bieten te verwerken.

Onze suiker wordt bijna exclusief verkocht aan bedrijven die hem gebruiken in hun productieproces. Van koekjes met confituur tot snoepjes of bereidingen met chocolade, onze suiker heeft een vooraanstaande plaats in heel wat uiteenlopende recepten.

Specificaties

Onze suiker is verkrijgbaar in 7 verschillende korrelgroottes, gaande van een extrafijne tot een grote korrel. Elk van deze korrelgroottes heeft zijn voordelen in functie van het gebruik. Wij produceren ook poedersuiker.

Aarzel niet om onze experts te vragen welke korrelgrootte voor u het best geschikt is. Op vraag kunnen wij ook zorgen voor stalen, zodat onze klanten de suiker kunnen testen in hun eigen productieketen.

Onze suikers worden op drie manieren geleverd. Onze kleine formaten zijn de zakken van 20, 25 en 50 kg. We kunnen ook suiker leveren in een big bag. En voor de grootste volumes ten slotte, leveren we onze suiker ook in bulk met tankwagens.

Wilt u meer weten over onze producten?

Raadpleeg dan onze documentatiepagina met technische bladen en certificaten.

U bent nog geen klant en hebt wat hulp nodig om wegwijs te geraken in onze producten?

U bent een bestaande klant en wenst informatie die u niet terugvindt in onze documentatie?

Wenst u nieuws over Iscal te ontvangen?

Nieuwsgierig naar Iscal Sugar en onze nieuwsberichten?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang een overzicht van onze activiteiten.

Newsletter NL

Made with love by Cherry Pulp