Skip to content

2min te lezen

Een nieuwe naam aan het hoofd van Iscal

Iscal verwelkomt Robert Torck, onze nieuwe CEO, die ons zal leiden door de komende jaren en de vele uitdagingen die we zullen tegenkomen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de agro-industriële sector, wil Robert Iscal ontwikkelen om zijn hoge potentieel te bereiken door ons de best mogelijke partner te maken voor zowel onze leveranciers als onze klanten.

Een industrieel erfgoed

Oorspronkelijk afkomstig uit Deinze, waar zijn familie de Torck-fabrieken bezat, heeft Robert een schitterende carrière achter de rug. Hij begint zijn carrière bij Unilever waar hij in 1982 Lipton Ice Tea verzorgt. Hij klimt snel op de ladder en, met zijn reeds gevarieerde ervaring, wordt hij CEO van Essity Belgie en Frankrijk in 1993 en vervolgens COO van BPost tijdens de privatisering van het Belgische nationale postkantoor einde jaren 90.

In 2003 gaat Robert aan de slag bij Lorenz Bahlzen Snack-World, een van de belangrijkste Europese producenten op de snackmarkt, als President van de Franse afdelingen. Van nationaal naar internationaal wordt hij dan algemeen directeur van de hele groep in Frankfurt (DE) tot in 2020. Het omgaan met enerzijds natuurlijke producten van boeren en anderzijds een enorme fabriek en industriële klanten kent voor hem dan ook geen geheimen.

Een langetermijnvisie

Robert heeft drie doelen gesteld voor Iscal. Eerst optimaliseren we onze productietool. Het doel is om samen met het productieteam een ​​investeringsplan te ontwikkelen voor de komende vijf jaar. Wat onze partners betreft, Robert wil de eindjes aan elkaar knopen door van Iscal een uitstekende bietenverwerker te maken voor boeren en de beste suikerproducent voor onze industriële klanten. Ten slotte zullen we intern werken aan de ontwikkeling van de autonomie en vaardigheden van al onze medewerkers met continue leerprocessen.

Hand in hand met onze holding

Iscal maakt deel uit van de Finasucre-holding (Brussel, BE) waarvan Jérôme Lippens de CEO is. Voormalig CEO van Finasucre en Iscal, zal Jérôme zich nu kunnen concentreren op de internationale groep Finasucre, terwijl hij een nauwe werkrelatie onderhoudt met Robert in een adviserende rol.

By Brieuc

administrator

Wenst u nieuws over Iscal te ontvangen?

Nieuwsgierig naar Iscal Sugar en onze nieuwsberichten?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang een overzicht van onze activiteiten.

Newsletter NL

Made with love by Cherry Pulp