Skip to content

2min te lezen

Fijne jaarwisseling 2021

Eind 2021 hebben we bij iscal meerdere bijzondere projecten meegemaakt. Het doel was om onze teams en bepaalde gemeenschappen om ons heen een geweldige tijd te bezorgen.

Viva for life

Dit is het derde jaar dat de RTBF-actie terugkeert naar onze regio, in Doornik. Wederom hebben we besloten om deel te nemen aan deze liefdadigheidsactie die gericht is op het terugdringen van kinderarmoede in de Franse gemeenschap van België. We hebben 3 bedrijfsbrede uitdagingen gecreëerd waaraan elk team kon deelnemen. Bij elke deelname beloofde iscal om € 100 te doneren aan Viva for Life. De teams daagden elkaar uit en wisten € 2.100 op te halen voor deze geweldige actie.

Maison Espérance de Kain

Aan de andere kant van Doornik van Fontenoy ligt Kain en het ‘Maison Espérance’. Dit huis verwelkomt verschillende gezinnen en helpt hen weer in het actief leven te komen terwijl ze stabiliseren. We hebben twee inzamelingen georganiseerd op basis van de goodwill van onze teams. De eerste was gericht op deze feestelijke periode en stelde ons in staat om vele geschenken te verzamelen die aan de voet van de kerstboom van het huis stonden. De tweede, meer op de lange termijn, maakte het mogelijk om het Maison Espérance uit te rusten met schoolmaterialen. Deze materiaal gaat voor de kinderen nuttig worden om huiswerken met elkaar samen te doen.

Iscal cadeaupakket

Sinds vorig jaar organiseren we een distributie van geschenkverpakkingen bestaande uit producten die iscal suiker bevatten. Onze suiker wordt niet in B2C op de markt gebracht, waardoor het soms moeilijk is om aan onze families uit te leggen wat we doen. Dit initiatief stelt ons in staat om zowel onze teams en hun families te plezieren, maar ook om onze klanten bekend te maken bij onze teams en hun trots op te wekken voor deze producten waarin ze een beetje van hun werk kunnen vinden.

By Brieuc

administrator

Wenst u nieuws over Iscal te ontvangen?

Nieuwsgierig naar Iscal Sugar en onze nieuwsberichten?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang een overzicht van onze activiteiten.

Newsletter NL

Made with love by Cherry Pulp