Skip to content

2min te lezen

Food heroes

De covid-19-pandemie blijft een zware impact hebben op ons dagelijks leven.

Leer van de eerste golf…

De eerste opsluiting had al plaatsgevonden tijdens onze mini-campagne. Dit bereidde ons voor op deze tweede golf, tijdens onze campagne. Sommige maatregelen konden dus gewoon opnieuw worden geactiveerd, andere werden verlengd.

Het administratief en agronomisch personeel keerde snel terug naar volledig of gedeeltelijk thuiswerken, afhankelijk van de rol van iedereen. In de fabriek waren enkele containers toegevoegd om nieuwe tijdelijke kantoren te creëren. Deze werden gewoon niet weggenomen. Het dragen van een masker is sinds het begin van de pandemie ook een gewoonte geworden door, bij het begin van de tweede golf, op de hele site verplicht te worden.

… En nog beter doen!

Tijdens de eerste golf kochten we stoffen maskers en ledigden we onze voorraad hydroalcoholische gel die we bij onze leveranciers hadden gekocht. Deze keer kozen we liever voor chirurgische maskers, verkrijgbaar in onze winkel, omdat deze effectiever zijn.

Op het gebied van hydro-alcoholische gel hebben we gebruik gemaakt van de hoeveelheid grondstoffen die we tot onze beschikking hebben en deze gecombineerd met de vaardigheden van ons team van laboratoriumassistenten. Vandaag produceren we onze eigen gel, volledig onafhankelijk van enige hulp van buitenaf.

Deze periode vertegenwoordigt een moeilijke periode voor iedereen en we kunnen onze medewerkers alleen maar waarderen en feliciteren omdat ze zo goed op al deze beperkingen hebben gereageerd. We kunnen elke dag rekenen op 170 Food Heroes, waarvoor dank!

By Brieuc

administrator

Wenst u nieuws over Iscal te ontvangen?

Nieuwsgierig naar Iscal Sugar en onze nieuwsberichten?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang een overzicht van onze activiteiten.

Newsletter NL

Made with love by Cherry Pulp